Bilder av nya iPhone 11 från en skaltillverkare lyfter fram en liknande, men elegant design

(Foto: Nood Cases)

Det har hänt förr och kommer att hända igen: Det är bara några dagar kvar innan Apples lansering av den nya iPhone 11 och läckor och rykten forsar in. Nu har vi fått se renderingar från en skaltillverkare. 

Det senaste gänget med bilder är en samling studiobilder som tagits av skaltillverkaren Nood Cases. De ger oss en ganska bra titt på hur designen på den kommande iPhone 11-serien kommer att se ut.

Nood Cases har släppt tunna skydd till de tre olika modellerna av nya iPhones 2019, som visas upp i eleganta studiobilder som tagits med hjälp av kopior av de kommande flaggskeppen och finns tillgängliga att se på skaltillverkarens hemsida.

Till skillnad från vissa läckor som dykt upp på Twitter som senare visat sig vara helt påhittade, är bilderna från Nood Cases så nära de verkliga mobilerna som vi möjligen kan komma, då skalen redan finns tillgängliga att köpa.

Det finns dock ingen garanti på att detta är den exakta slutgiltiga designen av den nya iPhone 11. Det stämmer att många skaltillverkare får tidigt tillgång till ritningar, så de kan börja tillverka sina produkter, men detta är alltså bara en rendering baserad på Nood Cases tolkning av ritningarna.

(Image credit: Nood Cases)

Om dessa bilder stämmer, bekräftar de vad vi tidigare fått höra om de förbättrade kamerorna och den kvadratiska, utstickande kamerauppsättningen på baksidan av den nya iPhone 11-serien, där grundmodellen har en dubbelkamera och de övriga två modellerna har en varsin trippelkamera.

Designen på kamerauppsättningen har varit en het snackis bland många Apple-fans, men skalen får faktiskt mobilerna att se mer eleganta ut genom att täcka över kamerauppsättningen något, så enbart linserna är exponerade.

Bilderna visar upp tunna designer med tre knappar på sidorna, som vi sett på tidigare iPhone-modeller, men vi kan inte riktigt dra några övriga slutsatser baserat på bilderna.

Även om några av bilderna på mobilernas framsidor får det att verka som de nya iPhone 11-mobilerna inte har några flärpar, är det en illusion som Apple även använde sig av för sina nya iPhones under 2018 också. Företaget använde bakgrundsbilder som var svarta högst upp för att dölja flärparna och är förmodligen något de kommer att göra lika även i år.

(Image credit: Nood Cases)

Det är intressant att notera den nomenklatur Nood Cases använder för de tre flaggskeppen. Istället för att kalla dem iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone 11R, har skaltillverkaren valt att kalla de tre modellerna för iPhone XIr 11, iPhone XI 11 Pro och iPhone XI 11 Pro Max.

Det är dock mycket troligt att företaget inte är helt säkra på vilka namn Apple kommer att välja och har därför använt sig av alla möjliga alternativ för tillfället.

(Image credit: Nood Cases)

Inbjudningar till lanseringsevenemanget för de nya iPhones 2019 har redan skickats ut och allt kommer att presenteras den 10 september. Vi förväntar oss att Apple även kommer att passa på att presentera den nya Apple Watch 5 under samma dag.

Fram tills dess kan du kolla in vår hub-artikel för den nya iPhone 11, där vi har samlat alla rykten och läckor om de nya mobilerna på ett och samma ställe, så du enkelt kan hålla koll på allt nytt som dyker upp innan de presenteras officiellt.

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.