Afsløring: Første billeder af Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE
(Foto: Samsung)

Samsung har planer om at lancere en Galaxy S21 FE-model, og nu er de første billeder af den kommende mobil dukket op online. Det er 'leaksteren' Steve H, bedre kendt som OnLeaks, der har afsløret designet af telefonen.

S21 FE kommer til at ligne Galaxy S21 med sin kameraopsætning, men i stedet for at være i accentfarve bliver der tale om samme farve.

OnLeaks fortæller også, at telefonen får målene 155,7 x 74,5 x 7,9 mm, eller 9,3 mm hvis man medregner kameraet. Den er dermed en lille smule større end den almindelige Galaxy S21. Rammen bliver i metal, men bagsiden ”frosted glasstic”, eller som man også kan sige det – plastik der ligner glas. Det skriver mobil.nu

Galaxy S21 FE skal have en skærm på 6,4 tommer og der bliver formentlig tale om en AMOLED-skærm. Selfiekameraet er et punch-hole i midten af skærmen og kameraet er i triple variant med noget, der for det blotte øje ligner tre ens linser.

Formentlig er der tale om en hovedsensor på 12 megapixel, en telelinse på 64 megapixel og en ultra vidvinkel på 12 megapixel, som vi har set det i Samsung Galaxy S21.

Forgængeren Galaxy S20 FE kom i september sidste år. Med tanke på, at S21-serien kom nogle uger tidligere i år end normalt for S-serien, så kan det også være, at S21 FE komme lidt tidligere, måske til august.

Prisen starter formentlig fra godt 6.000 kroner. S20 FE havde en vejledende pris på 5.199 kroner, men det var for 4G-modellen. Det forventes ikke, at Samsung denne gang sender en model på gaden, der ikke har 5G.

Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.