Jaybirds nya äkta trådlösa öronproppar är mer kompakta än någonsin tidigare

Jaybird Vista
(Beeld: Jaybird)

Jaybird har lanserat ett nytt par äkta trådlösa öronproppar för träning och de har fått namnet Jaybird Vista.

De följer i fotspåren av företagets Run- och Run XT-proppar, och precis som Apple AirPods och de nyligen lanserade Sony WF-1000XM3 är det den här typen av öronproppar där du slipper sladden mellan själva propparna.

Jaybird Vista är avsedda för träning i alla slags väder, och IPX7-certifieringen säkerställer att de tål regn. Undervattensanvändning rekommenderas dock förmodligen inte.

Propparna själva kan hålla upp till 6 timmars användning mellan varje laddning, och laddningsfodralet ger dig totalt 16 timmars användning. Det bör hålla även för de längsta träningspassen. Vista är också utrustade med snabbladdning, vilket säkerställer att du kan få en hel timmes användning med bara några minuters laddning. Det är också bra att veta att du kan justera ljudet med en EQ i appen.

Vista kanske inte är så funktionella som några av sina konkurrenter, men Jaybird har åtminstone lyckats göra både dem och laddningsfodralet väldigt kompakta. Det sistnämnda är faktiskt så litet att det till och med kan vara möjligt att ha det i fickan medan du springer.

(Image credit: Jaybird)

Priset på Jaybird Vista är 1 890 kr och den svarta varianten är på väg in till svenska nätbutiker nu. Dessutom kommer varianter i Mineral Blue och Nimbus Gray att finnas tillgängliga under de kommande månaderna.

Henry St Leger

Henry is a freelance technology journalist, and former News & Features Editor for TechRadar, where he specialized in home entertainment gadgets such as TVs, projectors, soundbars, and smart speakers. Other bylines include Edge, T3, iMore, GamesRadar, NBC News, Healthline, and The Times.