Så kollar du på Euphoria: Streama säsong 2 online oavsett var du befinner dig

Zendaya i Euphoria
Så kollar du på Euphoria: streama säsong 2 online oavsett var du befinner dig (Foto: HBO)

Euphorias återvänder till våra skärmar för sin andra säsong med en smutsig Zendaya som ses cykla nerför gatan, släpandes på en resväska full med gud-vet-vad bakom sig. Det kritikerrosade tonårsdramat bjuder på en spännande tonårsupplevelse fylld av droger, sex, våld och sociala mediers inverkan på en grupp gymnasieelever. Läs vidare för att ta reda på hur du kollar på säsong 2 av Euphoria oavsett var du befinner dig i världen.

Så kollar du på Euphoria

Premiär: Måndag den 10 januari

Nya avsnitt: Nätter mellan söndagar till måndagar

Streama på: HBO Max 

Den fascinerande trailern avslöjar inte särskilt mycket och skådespelarna och teamet bakom serien har varit noga med att hålla sina kort nära bröstet inför släppet av säsong 2, men efter Rues återfall vet vi att dystra händelser väntar.

Det verkar som om hon har hittat en ny bästa vän för att hjälpa henne att komma över uppbrottet och på typiskt Rue-sätt ser det inte ut som det mest hälsosamma förhållandet.

Förvänta dig vapen, piller, mer vapen, mer piller och en hel massa dåliga beslut allt eftersom Rues missbruk leder henne längre ner på en mörk väg som blir rörigare och farligare för varje avsnitt som går.

Under tiden verkar Jules ha fastnat i någon slags limbo, Cassie tappar kontrollen och Nate kämpar för att leva med bördan av sin fars fruktansvärda hemligheter. Läs vidare för att ta reda på hur du kollar på säsong 2 av Euphoria online.

Så kollar du på Euphoria i Sverige

Image

Säsong 2 av Euphoria drog igång i början av januari 2022 och nya avsnitt rullas ut i slutet av varje vecka. Säsong 2 kommer att bestå av totalt 8 avsnitt.

Om du vill streama Euphoria i Sverige, är <a href="https://www.prf.hn/click/camref:1011lqSFc/pubref:hawk-custom-tracking/destination:https%3A%2F%2Fwww.hbomax.com%2Fse%2Fsv" data-link-merchant="hbomax.com"" target="_blank" rel="nofollow">HBO Max streamingtjänsten du ska vända dig till. Där hittar du samtliga avsnitt som släppts i serien hittills.

Om du inte redan är en HBO Max-prenumerant kan du bli det till en månadskostnad på 89 kronor i månaden eller 699 kronor per år. Årsplanen ger dig bäst värde för pengarna och ger dig en rabatt på hela 34% jämfört med priset för månadsplanen.

Förutom Euphoria får du tillgång till ett stort bibliotek av både filmer och serier på streamingtjänster, med populära titlar som bland annat Just Like That, Sex and the City, Succession, Harry Potter, Mare of Easttown, The Matrix Resurrections och mycket mer. Det brukade för övrigt finnas en gratis provperiod på HBO Max, men den har tyvärr <a href="https://global.techradar.com/sv-se/news/finns-det-nagon-gratis-provperiod-for-hbo-max" data-link-merchant="global.techradar.com"" data-link-merchant="hbomax.com"" target="_blank">tagits bort.

Om du vill prenumerera på HBO Max, klickar du <a href="https://www.prf.hn/click/camref:1011lqSFc/pubref:hawk-custom-tracking/destination:https%3A%2F%2Fwww.hbomax.com%2Fse%2Fsv" data-link-merchant="hbomax.com"" data-link-merchant="global.techradar.com"" data-link-merchant="hbomax.com"" target="_blank" rel="nofollow">här.

Så kollar du på Euphoria utomlands

Om du av någon anledning befinner dig utomlands och inte kommer åt ditt svenska HBO Max-bibliotek eller vill se Euphoria via någon annan plattform, finns det en lösning på detta. Allt du behöver göra är att ladda ned en VPN-tjänst.

Genom att snabbt ladda ner och installera en VPN till din enhet kan du titta på samtliga avsnitt av Euphoria på HBO Max oavsett var du befinner dig i världen. En VPN lurar effektivt din enhet att tro att den är på en annan plats genom att ändra IP-adressen till någon annanstans i världen.

ExpressVPN - skaffa världens bästa VPN

<a href="https://xvtelink.com/techradar?offer=3monthsfree&a_fid=744&data1=hawk-custom-tracking" data-link-merchant="xvtelink.com"" target="_blank" rel="nofollow">ExpressVPN - skaffa världens bästa VPN
ExpressVPN är vår favorit bland VPN-tjänster tack vare sin hastighet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Tjänsten är dessutom kompatibel med nästan alla mediaspelare som finns, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt både Android- och Apple-mobiler.

Om du registrerar dig för en årsplan, får du just nu 3 månader helt gratis. Och om du skulle ångra dig inom de första 30 dagarna, får du pengarna tillbaka.

<a href="https://xvtelink.com/techradar?a_fid=744&data1=hawk-custom-tracking" data-link-merchant="xvtelink.com"" data-link-merchant="xvtelink.com"" target="_blank" rel="nofollow">Klicka här om du vill prova på ExpressVPN helt gratis i 30 dagar.

Läs vidare:

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.