LinkedIn arbejder på rival til Clubhouse

Linkedin
(Foto: Pixabay)

Clubhouse, den nye lydbaserede socialmedia-platform, får nu endnu en konkurrent, hvis de seneste oplysninger holder stik. Det skriver mediet, meremobil.dk

Det er den Microsoft-ejede business-platform, LinkedIn, der angiveligt tester en ny lydoplevelse, som giver brugerne en alternativ mulighed for at komme i kontakt med deres netværk.

I forhold til Clubhouse, samt de to andre konkurrenter Facebook og Twitter, er lydfunktionen fra LinkedIn ikke bundet op på ens personlige profil, men en professionel profil.

”Vi udfører nogle tidlige tests, der skal skabe en unik lydoplevelse, som er forbundet til din professionelle identitet. Vi ser på, hvordan vi kan udbrede lyd til andre dele af LinkedIn som grupper og events. Det kan give vores medlemmer flere måder til at komme i kontakt med deres målgruppe,” fortæller Suzi Owens, talsperson for LinkedIn, ifølge Techcrunch.

Den store interesse der er i udviklingen af en lydbaseret platform, har angiveligt fået LinkedIn til at sætte turbo på udviklingen af en Clubhouse-lignende funktion. 

I 2020 deltog omkring 21 millioner mennesker i en event på LinkedIn og generelt er LinkedIn-sessions steget med 30 procent fra 2019 til 2020. I alt har LinkedIn 740 millioner medlemmer globalt.

Den store ændring i trafikken og brugernes arbejdsvaner åbner for nye måder at skabe onlinenetværk på, inklusive en lydoplevelse.

LinkedIn har ikke offentliggjort en tidsramme for hvornår deres Clubhouse-rival er klar, men en betaudgave skulle komme inden længe.

Herunder kan du se et skærmbillede som er fundet i koden til LinkedIn-appen af udvikleren Alessandro Paluzzi.

LinkedIn vs Clubhouse

(Image credit: LinkedIn)
Michael Kilschow Hansen
Redaktør / Nyhedsjournalist

Michael har arbejdet journalistisk næsten hele sit arbejdsliv - og har i årenes løb beskæftiget sig med online nyhedsmedier, radio, tv, ugeblade, magasiner, musik- og filmjournalistik. Michael har været en del af TechRadar Danmark-teamet siden januar 2021. 

Han eeelsker sin iPhone, sin iPad og sin iMac - men på et ikke-religiøst niveau, og er voldsomt nysgerrig på, hvad andre tech-brands kan tilbyde.

Arbejde og hobby mødes i en smuk fusion, når der skal skrives om streamingtjenester og deres indhold, nye premierer på serier, film og spændende dokumentarprogrammer.