Samsung vuosi itse uuden Galaxy Watchin kuvan

Uusin Galaxy Watchiin liittyvä vuoto tulee melko yllättävältä lähteeltä: Samsungilta itseltään.

CNET:in raportin mukaan kello oli ilmestynyt Samsungin muiden älykellojen joukkoon valmistajan omaan verkkokauppaan. Listauksessa oli näkynyt kellon kuva ja tuotekuvaus.

Linkin klikkaaminen johti kuitenkin tyhjälle sivulle, joten kellosta ei saatu pikkukuvaa ja kokoa tarkempia tietoja. Myös Galaxy Watchin sarjanumero poikkesi Yhdysvaltojen viestintävirastolle ilmoitetusta numerosta.

(Image credit: CNET)

Vuoto jääkin melko merkityksettömäksi, koska se ei anna meille mitään konkreettista lisätietoa Galaxy Watchista – paitsi ehkä lopullisen varmistuksen siitä, että se on tulossa.

Palaset loksahtelevat paikoilleen

Tässä vaiheessa vaikuttaisi hyvin todennäköiseltä, että Samsungin seuraavan älykellon nimi tulee olemaan juuri Galaxy Watch. Kaikki tähänastiset huhut ovat sopineet täydellisesti yhteen, ja alamme lähestyä myös kellon oletettua julkaisupäivää elokuussa. Odotammekin huhujen vain kiihtyvän lähiviikkojen aikana.

Meillä ei silti ole vieläkään täyttä selvyyttä kellon teknisistä tiedoista. Suurin kysymys lienee, käyttääkö kello Samsungin omaa Tizen OS -käyttöjärjestelmää vai luottaako se mielummin Googlen Wear OS:iin. Moni Samsung-käyttäjä toivoisi jälkimmäistä, koska se takaisi kellon paremman yhteensopivuuden muiden valmistajien Android-puhelinten kanssa.

Uskomme kuulevamme lisätietoja kellosta vielä enne julkaisupäivää, joka saattaa asettua jo elokuun 9. päivälle. Viimeisimpien huhujen mukaan kello nimittäin julkaistaisiin samassa tilaisuudessa Galaxy Note 9:n kanssa. Jotkin huhut viittaavat puolestaan siihen, että älykello lanseerattaisiin elokuun lopussa järjestettävillä IFA 2018 -messuilla.

Bill Thomas

Bill Thomas (Twitter) is TechRadar's computing editor. They are fat, queer and extremely online. Computers are the devil, but they just happen to be a satanist. If you need to know anything about computing components, PC gaming or the best laptop on the market, don't be afraid to drop them a line on Twitter or through email.