Test: 4K Video Downloader

Har du funnet en video du har lyst til å laste ned fra YouTube? Her er gratisprogrammet du trenger for å få det til

TechRadar Verdict

Rett og slett glimrende. 4K Video Downloader har alt du noen gang kan komme til å ønske deg av et slik program, og det finnes ingen haker. Du bare laster ned en hvilken som helst video helt gratis.

Pour

 • +

  Last ned 4K- og 360-graders video.

 • +

  Last ned fra YouTube, Vimeo, DailyMotion og flere

 • +

  Tilgjengelig for Windows, macOS og Linux

Contre

 • -

  Begrensning på spillelistenedlastinger

Pourquoi pouvez-vous faire confiance à TechRadar ? Nos examinateurs experts passent des heures à tester et à comparer les produits et services afin que vous puissiez choisir le meilleur pour vous. En savoir plus sur la façon dont nous testons.

Selve ideen med YouTube er som kjent at folk som besøker siden, eller bruker mobilappen, strømmer videoer fra nettet. Det er kanskje slik Google vil ha det, men det er mange der ute som vil noe annet.

4K Video Downloader

Last ned her: 4K Video Downloader

Utvikler: OpenMedia

Operativsystem: Windows, macOS, Linux

Versjon: 4

Det kan være mange grunner til at du vil laste ned YouTube-videoer. Kanskje du har lyst til å ha noe å se på på en lang flyreise, eller kanskje du bare vil ta vare på dem. Det finnes et stort antall verktøy der ut som lar deg gjøre nettopp dette.

4K Video Downloader er altså bare et av mange slike programmer, så hva er det som gjør det så spesielt? Du kan laste ned en hvilken som helst YouTube-video i høyeste tilgjengelige kvalitet helt uten krøll, og du kan få med undertekster også hvis du vil.

Det er gratisversjonen vi ser på her, og det betyr at det følger med noen få — og vi mener få — begrensninger. Det er mulig å laste ned spillelister, men bare de som har 24 videoer eller mindre. Du får heller ikke lov til å laste ned spillelister med undertekster, eller abonnere på og laste ned fra YouTube-kanaler.

Vil du ha de mer avanserte mulighetene, må du betale 15 dollar (122 kroner) for fullversjonen. Mest sannsynlig vil du imidlertid klare deg med gratisversjonen.

Brukeropplevelsen

Det finnes flere måter å laste ned videoene du vil ha på, men det enkleste er å lime inn nettsidelinken i programmet. Deretter velger du kvaliteten du vil lagre videoen i (du kan også velge å bare beholde lyden), og filformatet du vil bruke.

Vil du få ting unna raskt, kan du aktivere en smart-modus som gjør at alle videoene du velger blir lastet ned automatisk med de samme innstillingene. Du kan også importere lagrede CSV-filer, slik at du kan laste ned et stort antall filer på en gang.

Du kan også velge å begrense nedlastingshastigheten om ønskelig, og programmet inneholder en enkel nedlastingsakselerator som øker ytelsen. Imponerende greier!

Konkurrentene

Truls Steinung
Journalist

Truls Steinung har jobbet for TechRadar siden starten i Norden i 2018, og har før det over 10 års erfaring som tech-journalist for en rekke ulike utgivelser. Han fokuserer hovedsakelig på produkttesting, og han har spesielt god kjennskap til lydprodukter, mobil, PC og nettverk.