Läckt rendering av Sony Xperia XZ4 ger oss ytterligare en titt på dess troliga design

Det var ganska nyligen som några bilder visade upp den förmodade Sony Xperia XZ4 och nu har ytterligare en bild dykt upp, som den här gången visar upp mobilens baksida och sidor.

Bilden delades av läckan @IceUniverse (som har en stabil historik gällande läckor), men det är fortfarande oklart exakt vart bilden kommer ifrån. Eftersom bilden visar upp Sony Xperia XZ4 i ett skal, är det förmodligen en rendering skapad av en skaltillverkare som kan ha fått insider-information om mobilen.

På bilden går det att se att Sony Xperia XZ4 har en trippelkamera och en ganska avlång design, något som tyder på ett bildförhållande på 21:9 och är även något som det ryktats om tidigare.

Det går också att se att alla knappar verkar vara placerade på mobilens högra sida. Det finns även en ingång (förmodligen en USB-C-ingång) på mobilens underkant och kamerauppsättningen sticker ut något från baksidan.

(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska)

Sony Xperia XZ4 kan ha en avlång skärm med ett bildförhållande på 21:9. Källa: @IceUniverse

Sony Xperia XZ4 kan ha en avlång skärm med ett bildförhållande på 21:9. Källa: @IceUniverse

Stämmer överens

Det finns inte särskilt mycket mer information att hämta från bilden, men den stämmer överens med det vi fått se tidigare. Du bör dock ta det hela med en nypa salt, även om det finns en stor möjlighet att denna läcka stämmer.

Mobilen kommer med största sannolikhet att tillkännages under MWC 2019 i februari, så vi gissar att fler läckor och rykten kommer att dyka upp titt som tätt under de kommande veckorna.

Vi kommer förhoppningsvis att få reda på lite mer gällande mobilens specifikationer också.

En källa hävdar att mobilen har en skärm på 6,5 tum och vi gissar på att den kommer att använda ett Snapdragon 855-chipset, men det är allt vi fått höra gällande specifikationer än så länge.

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.