Läckta bilder på laddningsfodral stärker ryktena om en lansering av AirPods Pro

(Crédit photo: Future)

Apple har redan lanserat ett par fräscha uppgraderade AirPods detta år, men det ser ut som att en mer gedigen uppgradering är på väg efter att ett foto läckt på ett omgjort laddningsfodral.

Fotot postades på SlashLeaks, och fodralet är bredare och fetare än originalet. Det verkar dock som att detta är en kinesisk kopia av fodralet – men att det reflekterar exakt vad Apple är på väg att lansera.

Det vara bara igår som vi såg en läcka av ett väldigt liknande laddningsfodral, så det verkar som att detta börjar ta fart. Vi kanske till och med kommer att få se ett nytt par av dessa trådlösa öronproppar komma ut innan årsskiftet.

Vi kallar dem AirPods 3, men ett annat namn det ryktas om är AirPods Pro, vilket skulle passa in i Apples Pro-namn som de nyligen anammat i sin nya serie av iPhones.

Uppgraderingen av AirPods 2 tidigare i år la till trådlös laddning, snabbare parning och hands-free "Hej Siri"-funktionen. Med de nya AirPods förväntar vi oss även några fler förbättringar.

Brusreduceringen sägs vara en av de viktigare funktionerna när det kommer till AirPods 3 eller AirPods Pro – vilket kunde skymtas i koden hos en ny iOS betaversion. En bekvämare passningsform för dina öron är också på tapeten.

Vi kanske även kan se en lansering inom en vecka, enligt källor i industrin, och vi kommer självklart att låta er veta så fort något blir officiellt hos Apple. Priset sägs vara cirka 2 500 kr.

Under tiden försöker konkurrenterna att komma ikapp. Både Microsoft och Google lanserade nyligen egna trådlösa öronproppar i ett försök att ta lite marknadsandelar från AirPods.

Via AppleInsider