Sådan får du fat i en sort PS5

Black PS5 PS2-themed
(Foto: SUP3R5)

Som om det ikke var svært nok at få lov til at købe en almindelig PS5, er der dukket noget op, der ser ud til at blive endnu svære. Forhandleren SUP3R5 har sat sorte udgaver af PS5 og DualSense-controlleren til salg. 

Første omgang blev lynhurtigt udsolgt. Næste bestillingsrunde åbner 1. september 2021. Du skal bare være forberedt på at betale $99 for controlleren (ca. 735 kr.) og $649 for konsollen (omkring 4.860 kr.)

Det er dog ikke uden et væld af potentielle problemer, som vi gennemgår her.

See more

I Danmark får vi chancen for at bestille den eksklusive version 1. september 2021. Stilmæssigt er det en nostalgisk hilsen til PS2, der med sine 155 millioner enheder blev den bedst sælgende PlayStation nogensinde. 

Der bliver kun lavet 304 af den sorte PS5, så det gælder om at være hurtig? Hvorfor det antal? Fordi PS2 kom på gaden 03/04/00. Vil du have controlleren, har du lidt bedre chancer. Dem er der 500 af. 

Ved første salgsrunde stod der lige under 54.000 på venteliste. 

See more

Potentielle problemer står i kø

Inden du stiller dig op i køen, skal du være opmærksom på de potentielle problemer, der kan være ved at købe fra SUP3R5. Købet er helt på eget ansvar

For det første bliver DualSense controlleren skilt ad for at give den et sort look. Det betyder, at Sonys hardwaregaranti bortfalder. Konsollen skilles dog ikke ad. 

For det andet: Salget sker ikke i samarbejde med Sony, som måske kan sætte en stopper for det, inden du får din flotte, sorte konsol. 

For det tredje: Vi ved endnu ikke, om det bliver muligt at få sendt til Danmark, og i givet fald hvad det koster. 

Adam Vjestica

Adam was formerly TRG's Hardware Editor. A law graduate with an exceptional track record in content creation and online engagement, Adam has penned scintillating copy for various technology sites and also established his very own award-nominated video games website. He’s previously worked at Nintendo of Europe as a Content Marketing Editor and once played Halo 5: Guardians for over 51 hours for charity. He is now an editor at The Shortcut.