OnePlus 6T McLaren Edition har officiellt presenterats

OnePlus 6T McLaren Edition har officiellt presenterats under ett evenemang vid biltillverkarens brittiska högkvarter.

De största nyheterna för McLaren Edition av OnePlus 6T är bland annat ett nytt färgalternativ, med McLarens signaturfärg "Papaya Orange" runt mobilens underkant och som övergår till svart mot överkanten, samt 10 GB RAM och en ny teknologi för snabbladdning.

OnePlus har dessutom skapat ett kolfiberliknande mönster under baksidans glas och McLaren-logon finns också placerad på mobilens baksida.

Med 10 GB RAM, lägger OnePlus 6T McLaren Edition till två extra GB jämfört med standardmodellen av OnePlus 6T som har 8 GB RAM. Du får fortfarande ett internminne på 256 GB, precis som på den största 6T modellen.

Kraft för en dag på 20 minuter

OnePlus 6T McLaren Edition introducerar en ny teknologi för OnePlus, i form av Warp Charge 30. Denna bygger vidare på märkets Dash Charge-teknologi, men OnePlus hävdar att Warp Charge 30 kan ge dig kraft för en hel dag på bara 20 minuter. Det är snabbare än de 30 minuter som krävs med Dash Charge, något som gör Warp Charge hela 38 procent snabbare.

Teknologin har fått namnet Warp Charge 30, eftersom 30 watt med ström flödar genom mobilen under laddning.

Utgivningsdatumet för OnePlus 6T McLaren Edition är planerat till den 13 december i Västeuropa och Nordamerika och tillgängligheten kommer sedan att sträcka sig till Indien, Kina och de nordiska länderna strax därefter.

OnePlus 6T McLaren Edition kommer att kosta runt 6 300 kronor, något som är cirka 630 kronor mer än grundmodellen av OnePlus 6T.

Med tanke på priset på Huaweis Porsche Design och Oppos Lamborghini utgåvor av sina mobiler, känns prisökningen på OnePlus 6T McLaren Edition ändå relativt blygsam, även om uppgraderingarna som erbjuds också är relativt minimala.

Du får dock en McLaren Speedmark logotyp med i förpackningen vid köp, som är gjord i samma material som märkets F1-bil. 

Detta kommer med största sannolikhet att vara en begränsad utgåva, men det är fortfarande oklart hur många enheter som kommer att finnas tillgängliga.

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.