OnePlus 7:n vuotanut kuva suojakuoresta tuntuu vahvistavan pop-up-kameran

Lähde: TechRadar

Uusi vuotanut kuva OnePlus 7:n väitetystä suojakuoresta on antanut meille hieman lisätietoja sekä herättänyt kysymyksiä siitä, mitä tulevalta lippulaivamallilta voidaan odottaa.

Ice universe -käyttäjän Twitter-linkillään julkaisemassa kuvassa nähdään viittauksia muutamiin mahdollisiin ominaisuuksiin. Ensinnäkin kameran selkämyksessä on iso aukko kameroita varten, kaksi aukkoa vasemmalla sivulla ja yksi oikealla, joka luultavasti kuuluu äänenvoimakkuuden säätimille, virtanapille ja ilmoitussäätimelle. Näiden tarkkaa järjestystä emme kuitenkaan vielä tiedä, sillä OnePlus tuppaa vaihtamaan muotoiluaan mallikohtaisesti.

Mielenkiintoisin piirre suojakuoressa on kuitenkin miltei huomaamaton reikä sen yläosassa, sillä suurin osa puhelimista ei kaipaa moista. Yhtiö on saattanut siirtää ilmoitusnapin siihen, mutta toisaalta olemme kuulleet huhuja OnePlus 7:ssä olevan pop-up-kamera, jonka sijainti sopisi hyvin juuri reiän kohdalle.

Kannattaa myös huomioida, ettei vuotanut kuva ole välttämättä todellinen, mutta toisaalta se tukee aiemmin kuultuja OnePlus 7 -huhuja.

See more

A perfect match?

Puhelimesta aiemmin vuotaneet renderöinnit paljastivat mallissa olevan kolme takakameraa ja pop-up-mekanismilla toimiva etukamera. Nyt vuotanut suojakuori vastaisi sijainneiltaan aiempia renderöintivuotoja.

Monet OnePlus 7:n ympärillä pyörineet huhut ovat sen sijaan keskittyneet asioihin, joita puhelimessa ei nähdä. OnePlus-yhtiön toimitusjohtaja Carl Pei vihjaili, ettei siinä ole langatonta latausta ja vuotaneet hinta- ja speksitiedot vaikuttivat liian hyviltä ollakseen totta.

Jos aiempiin vuosiin on luottaminen, OnePlus 7 julkaistaan puolessa välin vuotta. Joten virallisia tietoja odotellessa joudumme odottamaan vielä hetken aikaa, mutta sitä ennen pysymme kärryillä mahdollisten uusien huhujen suhteen.

Joonas Pikkarainen

Joonas Pikkarainen on teknologia- ja pelitoimittaja, jolla on erityisen vahvat juuret juuri pelialan raportoinnista useissa eri kotimaisissa medioissa. Muihin kiinnostuksiin lukeutuvat valokuvaus, videotuotanto ja elokuvat, sekä oikeastaan kaikki muu siltä väliltä ja näiden lisäksi.