HP Spectre x360 (2021) review

Een alles-in-één-laptop voor professionals

HP Spectre x360 (2021)
(Image: © HP Spectre x360)

Warum können Sie TechRadar vertrauen? Unsere Experten verbringen Stunden damit, Produkte und Dienstleistungen zu testen und zu vergleichen, damit Sie das Beste für sich auswählen können. Erfahren Sie mehr darüber, wie wir testen.

De Dell Inspiron 15 5000 heeft een solide start dankzij een degelijke constructie en capabele componenten, maar schiet op diverse vlakken tekort ten opzichte van de concurrentie. Onderaan de streep is de Inspiron vooral een prima allrounder voor dagelijkse taken.

Voordelen

De Dell-laptop ziet er degelijk uit en de bouwkwaliteit is eveneens in orde. Ook is de laptop makkelijk zelf te bewerken vanbinnen. De capabele hardware zorgt ervoor dat er genoeg power in huis is om zowel te kunnen gamen als werken. Ook de AMD grafische kaart draagt hier zijn steentje aan bij.

De Inspiron is in vele verschillende uitvoeringen te verkrijgen, waardoor er altijd wel eentje bij zit die bij jou past.

Nadelen

Op veel belangrijke gebieden is de Inspiron scoort de Inspiron middelmatig. Het toetsenbord is niet stevig genoeg om echt lekker lang op te kunnen typen, het display heeft niet de kleur, het contrast en de kleurnauwkeurigheid die nodig zijn voor iets anders dan casual gebruik.

De batterijduur is daarnaast niet je van het, en er zijn betere opties te vinden in dit segment op dit vlak.

Eindoordeel

De Dell Inspiron 15 5000 is een goede allround laptop voor surfen op het web, licht werk en casual gaming, met een redelijke esthetiek en bouwkwaliteit naast fatsoenlijke componenten. Er zijn echter de nodige apparaten die beter presteren wanneer je specialistische taken uit moet voeren.

Demi Rothof
Editor

Demi is redacteur voor TechRadar Benelux en schrijft het liefst over pc-hardware, smartphones, gadgets en de tech-industrie in zijn geheel. Ook onderwerpen over wetgeving in de techwereld, cybercriminaliteit en nieuwe ontwikkelingen gaan niet te ver. In zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan de nieuwste pc-hardware en bouwt hij setups voor gaming.