Vuotanut Sony Xperia XZ4:n renderöinti näyttäisi vahvistavan puhelimen oletetun muotoilun

Hiljattain muutama vuotanut kuva näyttäisi paljastaneen Sony Xperia XZ4:n muotoilun ennen aikojaan, ja nyt uusi sivu- ja takaosan paljastava kuva tuntuisi vahvistavan epäilymme.

Kuvasta vastaa aiemmissa vuodoissaan oikeaan osunut @Universelce, joskaan uuden kuvan alkuperästä ei ole vielä varmuutta. Kuvassa nähdään kuitenkin Sony Xperia XZ4 suojakuoren kera, joten kyseessä on todennäköisesti jokin suojakoteloiden valmistajista, joilla on mahdollisesti sisäpiirin tietoa aiheesta.

Kuvan perusteella Xperia XZ4:ssä on kolmen kameran järjestelmä sekä melko pitkä ja kapea muotoilu, joka näyttäisi viittaavan 21:9-suhteiseen näyttöön. Jälkimmäisestä on kuultu huhuja jo aiemmin.

Kaikki näppäimet näyttäisi olevan sijoiteltu myös puhelimen oikeaan reunaan, ja pohjassa on (todennäköisesti USB-C) liitäntä. Kameroiden kohdalla on pieni kohouma selkämyksessä.

Sony Xperia XZ4:ssä voi olla laajakulmainen 21:9-näyttö. Lähde: @UniverseIce

Sony Xperia XZ4:ssä voi olla laajakulmainen 21:9-näyttö. Lähde: @UniverseIce

Linjassa aiempien kanssa

Kuvista ei voi päätellä paljoa sen enempää, mutta kaikki vastaa aiemmin näkemäämme. Joten vaikka tuttuun tapaan kehotamme ottamaan yllä olevan vastaan vielä terveellä epäilyksellä, tämä voi hyvinkin pitää paikkaansa.

Odotamme näkevämme puhelimen MWC 2019 -tapahtumassa helmikuussa, joten kuulemme siitä varmasti lisää tulevina viikkoina. Toivottavasti tuolloin selviää myös mallin tarkemmat speksit.

Yhden lähteen mukaan puhelimessa olisi 6,5 tuuman näyttö, ja voimme melko luotettavasti arvuutella siinä olevan Snapdragon 855 -piirijärjestelmä, mutta sen enempää spekseistä ei voida sanoa tässä vaiheessa.

Joonas Pikkarainen

Joonas Pikkarainen on teknologia- ja pelitoimittaja, jolla on erityisen vahvat juuret juuri pelialan raportoinnista useissa eri kotimaisissa medioissa. Muihin kiinnostuksiin lukeutuvat valokuvaus, videotuotanto ja elokuvat, sekä oikeastaan kaikki muu siltä väliltä ja näiden lisäksi.