Premiärdatumet för The Witcher TV-serien kan precis ha läckt ut av Netflix själva

The Witcher TV-serien på Netflix.
(Foto: Netflix)

Det är ganska säkert att säga att Netflix kommande tolkning av fantasy-serien The Witcher, med Henry Cavill (Man of Steel), är en av de mest efterlängtade serierna i streamingtjänstens historia.

Vi fick se en magnifik första trailer för The Witcher-serien på Comic Con i juli i år, men sedan dess har det varit tyst runt serien och dess potentiella premiärdatum - fram till nu.

Det verkar nämligen som att Netflix' nederländska sociala mediakonto råkat avslöja datumet i ett inlägg som sedan dess tagits bort och som avslöjade premiärdatumet för The Witcher och ett gäng andra serier.

Som tur är hann någon ta en skärmdump av inlägget innan det raderades, som du kan se nedan.

(Image credit: Redanian Intelligence)

I inlägget som listade hur många nätters sömn det var kvar tills det nya innehållet kommer, avslöjade Netflix att The Witcher-serien bara är 97 nätter bort. Om inlägget faktiskt stämmer, innebär det att vi kan förvänta oss att se The Witcher släppas på Netflix den 17 december 2019.

Kontot tog dock snabbt ned inlägget, något som betyder att vi inte kan veta helt säkert - det kan mycket väl ha varit felaktigt. Ted Sarandos från Netflix avslöjade dock redan i april att The Witcher-serien kommer att dyka upp innan slutet av 2019.

Amanda Westberg
Content manager

Amanda Westberg älskar allt som har med gaming att göra och skriver gärna om nya spel, streams och e-sport. Som träningsfreak har hon även en förkärlek för smartklockor och håller alltid koll på de senaste modellerna och spännande nya funktioner. Filmer, serier och streamingtjänster ligger också högt upp på hennes topplista på saker att skriva om.